Само една фирма от Дупница в борбата за 580 000 лв за обзавеждане на социалните жилища Изключително сериозен интерес предизвика поръчката за доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане на социалните жилища, които в момента се изграждат на терените на бившите казарми в Дупница. На открито заседание днес, комисията с председател зам.кмета по социалните дейности Крум Милев отвориха пликовете с документите на 8-те участници. Поръчката е на обща стойност 581 138,52 лева без ДДС разделена в две обособени позиции. От всички участници само една местна фирма е подала документи.
За доставка и монтаж на ел уреди на стойност 375 517.92 лв се включиха 2 фирми – ""Кооперация Панда" от София и "Школснаб 2001" ЕООД също от столицата. Далеч по-голям е интересът за другата позиция на стойност 205 620,60 лева. Тя е за обзавеждане-легла, гардероби, маси и други. Участниците са "Смарт бизнес къмпани"-Сф, "Лукс Дорс" ЕООД-Варна, "Военно-инвалидна кооперация Корона"-Чирпан, "Амо ЕООД"-Сф, "Гърков консулт" ЕООД-Сф, Над Дизайн ЕООД – Дупница и Кооперация Панда. Победителите ще обзаведат всички 150 жилища, които се изграждат по този проект.
Комисията започва работа по проверката на документите и в срок ще насрочи втората дата на своето открито заседание, на което ще отвори ценовите оферти и станат ясни победителите.